Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hyuuga klán

2012.02.04

 

                                   Hyuga klán

 

                                                    

A Hyuuga klánról mindig is azt állították, hogy Konoha egyik fő erőforrása. Minden bizonnyal ez a vérvonal az egyik legerősebb a Levelek Közt Rejtőző faluban. A neveztes kézi-tusa stílusuk, és az öröklődő vérvonali sajátosságuk, a Byakugan miatt váltak hírhedté.
A Hyuuga klánt két részre szakították: a főcsalád és a mellékcsaládra. A mellékcsaládnak nem egyéb a feladata, minthogy megvédje a főcsalád tagjait. Ha valaki a mellékcsaládban születik, az már nem lehet a klánjuk vezetője. A Hyuuga klán titka, valamint a főcsalád tagjainak megvédése igen nehéz feladat, és mindez a mellékcsaládra hárul. A homlokukon van is egy jel, egy átkozott pecsét, amit még kiskorukban kapnak és a hovatartozásukat jelzi. Emellett a főcsalád tagjai a pecsétnek köszönhetően képesek néhány kézmozdulattal is lebénítani őket, ha netán gyűlöletet, gyilkos szándékot éreznek a mellék ág bármely tagja felől. Ezek az okok miatt a mellékcsalád mindig is neheztelt a főcsaládra. Ennek példáját legjobban Neji és Hinata küzdelmében láthattuk, mivel Neji a mellékágban, Hinata pedig a főágban született. Az apjaik ikrek voltak, de egyszer el akarták rabolni Hinatat, az elrablóját pedig az apja megölte. Az ország, aki megkísérelte ezt az akciót, követelte, hogy az, aki megölte az emberüket, fizessen saját életével. De nem Hinata apját, hanem Nejiét ölték meg. Neji sokáig nem is jött rá, hogy édesapja mindezt azért tette, mert szerette a bátyját. Ezért volt annyi harag az ő szívében is.
FALU:Levél
ŐK HASZNÁLJÁK:Hinata Hyuga,Neji Hyuga,Hanabi Hyuga,Hiashi Hyuga,Hizashi Hyuga

A "Byakugan szem"

Így láthatók a chakrapontok a Byakugannal:

 

A 64 tenyérállás:

A Hyuga átokpecsét:

Egyéb Hyuga-s képek:


 

  

 http://narutomasters.n.a.pic.centerblog.net/d7l9ihea.jpg  http://i38.photobucket.com/albums/e101/girl4sasuke/1133659141_o_neji0116.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.