Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az animecon és mondocon részletei

 

Gyakori Kérdések (F.A.Q)

K: Milyen fajta jegyek vannak?
V: Az egynapos jegyár 2500 Ft, amelyből a 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál. A tavaszi és őszi Mondoconon a kétnapos kedvezményes jegyár 3800 Ft, amelyből kétszer 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál. További részletek: KATT!

K: Hol lehet a jegyeket megvenni?
V: A jegyeket vagy a helyszínen a bejáratnál lehet megvenni, vagy elővételben az interneten át, vagy elővételben a partner boltoknál. További részletek: KATT!

K: Ha az interneten át veszem a jegyet, hogyan tudom átvenni?
V: A jegyet ekkor a helyszínen tudod átvenni, a bejáratnál. Az átvételhez szükséged lesz az előrendeléskor kapott 4 jegyű kódodra.

K: Lehet-e ételt és italt behozni a Con területére?
V: Igen, lehet. Viszont szeszes italt üvegben tilos behozni.

K: Mire kell vigyázni a cosplayhez felhasznált fegyvereknél?
V: A Con területére kizárólag replikákat, díszfegyvereket, fa, műanyag, papírmasé vagy más saját készítésű, nem használható fegyvereket szabad bevinni. Bármilyen éles (használható) lő- vagy szúró-vágó fegyvert bevinni szigorúan tilos! Ilyen éles fegyvernek számít az airsoft puska és az élezett díszkatana is!

K: Milyen étkezési lehetőségek vannak a Conon?

V: A helyszínen, a K épület második emeletén büfé és sushibár fog üzemelni.

K: Lesz a helyszínen ruhatár?
V: Igen. A ruhatár díja 100Ft (max. 2 darab: pl. táska+kabát). A ruhatárban a hátizsákokat és sporttáskákat csak a földre tudjuk elhelyezni. A táskák egy alkalommal díjmentesen kikérhetőek, hogy kivehessetek vagy betehessetek valamit, de ebben az esetben a táskát a pulttól elvinni nem szabad, az már kivételnek számít.

Kérjük olvasd el figyelmesen a látogatókra vonatkozó szabályzatot!

 

forrás: www.mondocon.hu !